flessen bedrukken Geheimen

Frisdranken worden genuttigd via jong en oud. Bedrukte frisdranken geven u en uw beurs dan ook een bijzonder breed podium teneinde uw boodschap ofwel merknaam onder een zorg te leveren. Betreffende plastic frisdranken bezit u dan ook een volmaakte give-away in handen een omvangrijke band consumenten.

Een OKI PRO711WT bezit zich de gedaan tijd dubbel en dwars aangetoond, en zorgt ervoor het een fles is voorzien van een krasvaste opdruk. Het vervaardigd al die afbeeldingen sprankelend, zowel met een gekleurde zodra een transparante achtergrond. Met de komst over witte toner zijn de mogelijkheden behoorlijk

De leukste en meeste bruikbare drinkflessen kan u dan ook bij het in de shop ontdekken. We verlenen u verschillende uitvoeringen, soorten, kleurcombinaties en types aan. Drinkflessen bestaan ons leuk en compact middel teneinde indien uitbreiding te benutten op uw promotiemateriaal.

Etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Daar kan zijn keus uit water betreffende of buiten koolzuur. Flesjes bestaan ideaal mits persoonlijk brand drinkwater in bijvoorbeeld horeca ofwel op evenementen.

Het Dopper flesje kan zijn een echte Dutch vormgeving hit. Je opent een fles door de dop eraf te draaien. Wanneer je een opperste twee segmenten eraf schroeft heb je een soort wijnglas daar waar je verder uit zou kunnen drinken.

In het kader betreffende gezond leven, gaat u met een waterfles inclusief fruitfilter alsnog ons stapje nader. Betreffende een zogenaamde infuse functie kan er tot hartenlust sinaasappels in een waterfles geraken volbracht, zodat dit drinkwater een lekker en vitaal smaakje ontvangt.

‘Heden besteld, morgen in huis’? Welke vlieger zal tot mijn spijt ook niet op. Wat dan wel? We tonen flessen bedrukken dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, waardoor jouw precies beseft wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

U dan ook kan een drinkflessen met merknaam verspreiden tijdens bijvoorbeeld beurzen, congressen of andere evenementen. Via de studio en meerdere bedrukkingstechnieken zorgen wij dat elk logo mooi is gedrukt. Indien we zien dat ons logo niet geschikt kan zijn vervolgens nemen wij contact op en produceren we het zo het dit wel het bestelde uitkomst oplevert.

Vind je een artikel met gelijke eigenschappen en kwaliteit ergens anders voor een lagere prijs? Verzend ons vervolgens een prijsopgave met een concurrent. We vergelijken die en doen jou een passend assortiment waardoor verder je met de bediening kun plezier hebben.

Stel eenvoudig en vlug een flesje water samen en bekijk de mogelijkheden tijdens het bestelproces. 

We krijgen super opwindende reacties en men is er buitengewoon blij mee. We hebben een fles betreffende ons merknaam erop ons logo lijkt op ons waterdruppel en dat kan zijn ook alsnog eens ons aantrekkelijke bijkomstigheid!

Na het posten betreffende je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Aansluitend sturen we je een opdrachtbevestiging en checken wij of je logo/druktekst geschikt is.

Upgrade jouw RVS Dopper met een sportdop en maak deze fles bijzonder betreffende ons opdruk met je merknaam of tekst. De Dopper Steel is het ultieme relatiegeschenk teneinde straat te melden aan jouw personeel of jouw allerbeste relaties! Of jouw meteen kiest vanwege Doppers met logo, Dopper met bedrijfslogo ofwel Dopper betreffende opdruk. Een opties zijn eindeloos!

Waterflesje Deluxe Dit waterflesje Deluxe heeft ons strekking aangaande 500 ml en is gevuld betreffende bronwater. De fles kan zijn doorschijnend en verkrijgbaar betreffende ons witte, bruine, blauwe en rooie dop. Een Waterfles Deluxe is verder beschikbaar in een blauwe fles. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *